VICE+ Lanceert ‘Video Everywhere’

Een nieuw brand safe, viewable, instream, multi-platform video-advertentie product

Amsterdam, donderdag 13 september – VICE Video Everywhere is een one stop shop voor adverteerders die op grote schaal jonge mensen willen bereiken op alle platformen waar zij zich bevinden. In een landschap waar een groot tekort is aan premium, brand safe en viewable video inventory, is VICE het eerste digitale mediabedrijf dat adverteerders in staat stelt om middels één instream formaat bereik in te kopen over al deze platformen en 100% rondom premium publisher content.

De jarenlange nauwe samenwerking tussen VICE en de belangrijkste internationale digitale platformen, inclusief hun verschillende partnerprogramma’s en initiatieven, stelt VICE in staat een verscheidenheid aan platformen waar jonge mensen zich bevinden, onderdeel te laten zijn van het Video Everywhere product. Denk hierbij aan YouTube, Snapchat, Facebook en Apple News maar ook eigen VICE-platformen en via de VICE syndicatie player ook op tientallen partnersites binnen het VICE netwerk.

VICE kan met Video Everywhere garanderen dat campagne assets op deze platformen alleen rondom VICE owned videocontent te zien zijn en waarborgt daarmee de brand safety. Daarnaast biedt VICE een vCPM pricing model wat een oplossing is voor viewability.

VICE Video Everywhere is onderdeel van de afdeling brand solutions, VICE+ genaamd. VICE+ richt zich volledig op het ontwikkelen van audience first oplossingen voor merken die in contact willen komen met jonge mensen binnen het VICE-ecosysteem. VICE+ biedt merken en partners premium display advertentiemogelijkheden, zowel direct als programmatic. Daarnaast biedt VICE+ branded content en experiental oplossingen die door waarde toe te voegen aan de leefwereld van de doelgroep, ook commerciële impact realiseren.

Dominique Delport, Chief Revenue Officer en President International, VICE Media: “Het digitale medialandschap is constant in ontwikkeling. Meer dan ooit zijn merken op zoek naar een omgeving die brand safe is en waar hun videocontent 100% viewability levert. Er is geen ander mediabedrijf dat op onze schaal jonge mensen, hongerig naar geloofwaardige content, weet te bereiken. Met VICE Video Everywhere kunnen merken de samenwerking met VICE aangaan en uitbreiden, wetende dat hun content met de beste ervaring geconsumeerd wordt rondom premium VICE content op alle relevante digitale en mobiele platformen.”